Silke pudebetræk - hvordan vælger jeg det rigtige?

Hvad skal man kigge efter i et silke pudebetræk?

Mulberry Silke og Satin Silke pudebetræk har en lang række fordele, men der er naturligvis forskel på kvaliteten afhængig af, hvilken type du vælger. Vi har her samlet en række ting, du skal kigge efter, når du vælger dit silke pudebetræk.

  • Hvis du udelukkende vil have et naturligt produkt anbefaler vi, at du køber dit silke pudebetræk i 100 % morbær silke. Dette er den dyreste og meste eksklusive type silke, der findes. Hos silkepudebetræk.dk er alle vores Mulberry silke pudebetræk produceret i ren morbærsilke. 
  • Satin silke har præcis de samme egenskaber som mulberry silke men adskiller sig prismæssigt. Satin silke er væsentligt nemmere at producere og væve, hvorfor meter prisen på satin silke er væsentligt lavere. Vores Satin Silke er testet og sammenlignet med vores mulberry silke, og vores konklusion var, at der var samme komfort ved begge typer.
  • Vælg et silkepudebetræk, der kommer i den rigtige pudestørrelse til din pude, så det ikke glider af, mens du sover. Efter at have købt dit eksklusive silke pudebetræk, er det sidste du ønsker, et pudebetræk der glider af i løbet af natten.

Når du først har oplevet silkens mange fordele, er vi meget overbevist om, at du aldrig går tilbage til et almindeligt bomuldspudebetræk. Et silke pudebetræk er en hjemlig luksus, som du ikke skal snyde dig selv for. Dertil medvirker silkens temperaturregulerende egenskaber til en behagelig og rolig nattesøvn. 

Tilbage til blog